Idrettsskolen starter torsdag 18. oktober.

For nærmere opplysninger om skolen les her.

650190766

FOTO: Varden

Varden 24.okt.2018: Årets prisvinner har, som frivillig idrettsleder, brukt tusenvis av timer til forberedelser og aktiviteter for å skape idrettsglede blant barn og unge på Gulset. Hun har med sitt brennende engasjement sørget for at stadig nye barn har fått oppleve lek og moro i Gulsethallen. Hun har sørget for årlige juleavslutninger i en proppfull Gulsethall. Gjennom sitt arbeid for Gulset Turn og Gulset Håndball har hun sørget for at barn og unge har fått oppleve glede, mestring og lek med ved å delta på turning og håndball. Hun har gjort en unik innsats for å spre gymnastikkglede på Gulset. Hun inspirerer de eldste turnerne til å bli trenere og til å ta trenerkurs. Hun motiverer ungdommene til å dele sin glede over idretten.

Ekstraordinært årsmøte i Gulset IF 2018

Ekstraordinært årsmøte i Gulset IF Hovedforeningen avholdes på klubbhuset onsdag 29. august kl. 18.00.

Se innkalling her

Årsmøte i Gulset IF 2018

Årsmøte i Gulset IF Hovedforeningen avholdes på klubbhuset torsdag 15. mars kl. 19.00.

Saker til årsmøtet sendes lederen senest 14 dager før møtet.

Årsmøtepapirer for Hovedforeningen Årsmøte 2018

Årsmøtepapirer for Fotballgruppa Årsberetning 2017, Revisorberetning,  Protokoll

Årsmøtepapirer for Håndballgruppa Årsberetning 2017

Årsmøtepapirer for Skigruppa Årsberetning 2017