Ekstraordinært årsmøte 18. oktober årsmøte avlyses.

Ekstraordinært årsmøte måtte desverre utsettes, men styret har nå bestemt ny dato.

Ekstraordinært årsmøte i GIF blir nå tirsdag 1. november kl. 18.30 på klubbhuset, i forbindelse med nytt kunstgrass, lånesøknad og tippemidler.

Sakspapirer finner du her.

Utstyrsprosjektet – Gulset IF turn og idrettsskole

Turn

Vi i turngruppa har et pågående prosjekt for å sikre nytt og nødvendig utstyr til satsingen som guttegruppa har, som nå har startet med troppsturn.

Vi startet med å kjøpe en trampett, som vi finansierte selv. Nå har vi kjøpt inn en Pegasus (se bildet) med støtte fra Sparebankstiftelsen og Sparebanken Sør https://www.sor.no

Ungene er storfornøyd og hele turngruppa har stor glede av det nye utstyret! Så en STOR TAKK til Sparebanken Sør som har gitt kr 20 000 og Sparebankstiftelsen som har gitt kr 40 000. Nå jobber vi videre for å finansiere kjøp av AirFloor som er den siste store anskaffelsen i utstyrsprosjektet vårt.

Ekstraordinært årsmøte i GIF

Det blir et ekstraordinært årsmøte i Gulset IF på tirsdag 18.10.2016 kl.18.30 på klubbhuset, i forbindelse med tippemidler og lånesøknad.

Papirer til årsmøtet i hovedforeningen 31. mars

Hovedforeningen  Årsmøte 2016  -  Årshjul 2016  -  GIF Lovnorm 2016 -  Signert protokoll 2016

Fotballgruppa  Årsmøte 2016

Håndballgruppa  Årsmøte 2016  -  Revisjon 2015