Julekalenderen 2017

 

Trekninslisten for julekalenderen er nå klar og du finner den her

 

Gevinster utleveres ved henvendelse til lotteriansvarlig Trond Indrebø, tlf. 48186593. Gevinster må hentes innen 24.mars. Overskuddet og uavhentede gevinster tilfaller Gulset IF.

 

 

Ekstraordinært årsmøte 18. oktober årsmøte avlyses.

 

Ekstraordinært årsmøte måtte desverre utsettes, men styret har nå bestemt ny dato.

 

Ekstraordinært årsmøte i GIF blir nå tirsdag 1. november kl. 18.30 på klubbhuset, i forbindelse med nytt kunstgrass, lånesøknad og tippemidler.

 

Sakspapirer finner du her.

 

Utstyrsprosjektet – Gulset IF turn og idrettsskole

 

Turn

 

Vi i turngruppa har et pågående prosjekt for å sikre nytt og nødvendig utstyr til satsingen som guttegruppa har, som nå har startet med troppsturn. 


Vi startet med å kjøpe en trampett, som vi finansierte selv. Nå har vi kjøpt inn en Pegasus (se bildet) med støtte fra Sparebankstiftelsen og Sparebanken Sør https://www.sor.no

 

Ungene er storfornøyd og hele turngruppa har stor glede av det nye utstyret! Så en STOR TAKK til Sparebanken Sør som har gitt kr 20 000 og Sparebankstiftelsen som har gitt kr 40 000. Nå jobber vi videre for å finansiere kjøp av AirFloor som er den siste store anskaffelsen i utstyrsprosjektet vårt.

 

Ekstraordinært årsmøte i GIF

 

Det blir et ekstraordinært årsmøte i Gulset IF på tirsdag 18.10.2016 kl.18.30 på klubbhuset, i forbindelse med tippemidler og lånesøknad.

 
Flere artikler …
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Neste > Siste >>

Side 3 av 7
RocketTheme Joomla Templates