QS9L3730.jpg

 

Jorun Bech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under gymfestivalen på Notodden i helgen ble Jorun Bech tildelt kretsfortjenestemedalje i sølv fra Telemark gymnastikk og turnkrets. Jorun var ikke kjent med tildelingen på forhånd. 

 

Ragnhild Havenstrøm, leder av turnkretsen, leste opp begrunnelsen for tildeling av medaljen uten å nevne hvem den gjaldt. 


For publikum var det tydelig at Jorun ble overrasket da hun skjønte at det gjaldt henne.

 

Både guttegruppa og jenter 4. - 7. klasse deltok på festivalen. Tildelingen ble gjort rett før jenter 4. - 7. klasse skulle vise fram programmet de vant publikumspokalen 2014 med. Jorun er trener for jentene og det var hun som hadde satt sammen vinnerprogrammet. Det fikk de for øvrig også en ærespris for, grunnet bl.a. god koreografi tilpasset de ulike aldersnivåene.

 

Jorun fikk medaljen for den store innsatsen hun har gjort for turn og da særlig arbeidet på Gulset. Jorun startet allerede i 2001 en frittstående turngruppe på Gulset. Den ble senere lagt inn under Gulset IF. Jorun har vært leder av turngruppa i mange perioder, og hun har også vært kasserer og medlemsansvarlig, samt trener på både idrettsskole, turn og aerobic for voksne.

Joruns innsats har vært helt avgjørende for det flotte aktivitetstilbudet som turninga på Gulset er. Hun har gjort en unik innsats for barn, unge og voksne i bydelen og sørget for interesse blant de unge for turn og gymnastikk.

Jorun har også selv drevet aktivt med turn fra hun var 5 år. Hun har deltatt i konkurranseturn, og hun ble Sørlandsmester flere ganger. Hun har også drevet med rytmisk sportsgymnastikk, og ble også her Sørlandsmester og deltok i NM flere ganger.

Gulset IF ønsker å gratulere Jorun med utmerkelsen!

 
RocketTheme Joomla Templates