Club Spond

2022-02-21T21:48:05+01:00 21. februar 2022|Uncategorized @nb|

Gulset IF med alle undergrupper har fra 2022 valgt å bytte medlemssystem til Spond Club. Da flere av gruppene allerede bruker Spond aktivt og må holde medlemsregisteret ajour her så var det et enkelt valg å bruke dette på alle. Den store forskjellen for medlemmene er at kontingenten nå kommer i Spond og skal betales via Spond. Man kan velge å laste ned appen, eller man kan betale via opplysninger man får i mail.

Spond er Norges mest brukte system om dagen for organisering av fritidsaktiviteter. Her kan man enkelt holde oversikt over medlemmer, legge ut informasjon, lage arrangementer for treninger, kamper og lignende. Spond gir full oversikt og historikk over hvem som deltar, sykdom, ikke sett, osv. Hverdagen for våre trenere har blitt mye enklere. Spond Club tar dette et hakk videre og lager opplegg for hele IF. Nå kan vi nå ut til alle medlemmer mye enklere, medlemsregistrene oppdateres et sted og vi får en bedre oversikt totalt sett. Og flere nyheter her på vei som jeg tror dere vil sette pris på! Noen av gruppene har også begynt med fakturering av treningskontingent i dette systemet med stor suksess, så i 2022 kommer kontingenten fra IF også direkte i Spond.

Noen har muligens de siste dagene fått en mail om at de er lagt inn i systemet, eller de har kanskje også fått en mail om at de er blitt slettet. Andre får kanskje en mail om at de må godkjenne medlemskapet eller at det mangler noe informasjon. Slik er det dessverre når man skal eksportere en stor database med medlemmer fra et system til et annet. Vi blir hvertfall veldig glade om dere fyller ut dette så vi får riktig informasjon i systemet. Det gjør at kontingenten vi sender ut kommer frem til riktig person, men det gjør også at vi kan rapportere våre faktiske medlemmer til Norges idrettsforbund og få støtte for disse igjen. Om du har noen spørsmål rundt dette, vil legges til eller vil slettes, ta kontakt med Jonathan Bjerk på jonathan.bjerk@me.com.

Når kontingenten fra IF og undergupper kommer nå i vår så finnes det som nevnt to måter å betale på. Har du lastet ned Spond-appen så kommer kontingenten rett inn her. Første gangen du betaler noe i appen må du legge inn et kredittkort, neste gang kan du velge å benytte dette igjen. Du kan altså betale kontingent på under fem sekunder, uten lange kidnummer og masse ekstra styr. Fremover kan klubben også sende andre betalingsforespørsler, innsamlinger, osv her. Appen finner du i appbutikken på din telefon, du kan også benytte spond.no for å lese mer eller logge inn. Om du ikke velger å benytte deg av appen så kan du få all informasjonen på mail, men appen er veldig enkel og anbefales sterkt.

Laster man ned appen og er medlem i en av våre grupper kan man også aktivere noe som heter cashback, det betyr at hvis du f.eks. kjøper en pizza på Peppes eller litt godis på Europris så får gruppen en viss prosent av kjøpet ditt helt automatisk. Du sponser med andre ord gruppen uten å betale noe mer enn det du skulle ha gjort og uten å gjøre noe ekstra. Det er dugnad slik vi liker det!